Instabomber 6/10

Kehtaako joku epäillä MUN selkärangan  kestävyyttä saatana? Minäkö muka tekisin äkkipikaisia päätöksiä ja vaihtaisin suuntaa hetkessä? Kääntäisinkö muka takkini nurkan takana ja innostuisin täysin eri asioista mistä liekehdin juuri hetki sitten - kyllä! Juuri sellainen minä olen!  Tästä syystä ehkä saan oikeutetusti hyvin usein käydä seuraavan keskustelun uudestaan ja uudestaan:

Sinä: Vieläkö on korkki pysynyt kiinni?
Minä: Kyyllä, kohta tulee vuos täyteen.
Sinä: Oikeesti? Ihanko kokonaan? Etkö tosiaan oo yhtään ottanu?
Minä: En yhtään, paitsi sen yhden kerran kroatian lentokentällä kun vahingossa huikkasin väärästä lasista.
Sinä: Aikamoista! Onpa kyllä ihme. Ajattelin, että oot alkanut taas juomaan kun ei oo blogistakaan mitään kuulunu.

Ylläoleva keskustelu käydään viikottain, usein jopa samojen ihmisten kanssa. Eihän siinä mitään, jaksan kyllä käydä tämän keskustelun uudestaan ja uudestaan, koska alan olla jopa itsekin hieman yllättynyt sekä ylpeä saavutuksestani.

Sivujuoni


Tällä hetkellä istun mukavassa asennossa Virolaisen yksityissairaalan moottoroidussa, mutta saatanallisen kovassa sairaalasängyssä. Edessäni huumetokkurainen vaimoni heiluu unen ja valveen rajamailla taistellen kipuja ja huonovointisuutta vastaan. Itseä ei väsytä, joten päätin päivitellä blogia. Jos kiinnostaa miksi olen Virolaisen yksityissairaalan epämukavalla sängyllä mukavassa asennossa, vilkaise vaimoni blogi: Vihdoin kokonainen. Toinen syy miksi kirjoitan just nyt on Siskoni Noora - Instagramissa jo pienenä legendana tunnettu @nunnuliina. Nooran kymmenet päivittäiset turhanpäiväiset ja sekavahkotkin instagram päivitykset ovat tuonut iloa meille jo pitkään ja nyt tämä saamarin huithaabeli päätti lähteä instasta viikonlopuksi lomalle. Otin tehtäväkseni täyttää Instagramiin jäävään turhanpäiväisten päivitysten  mutaisen aukon syytämällä sontaa noin 10 kertaa päivässä. Tänään annoin kaikkeni ja sain 4 instastooria tehtyä - enempää ei irronnut. Päätin paikata lopun 6/10 päivittämällä blogia. Itsehän en ennen juurikaan ole instastooreja tehnyt koska en ymmärrä tuosta instahömpötyksestä sitten hevon v####a. Jos kuitenkin haluutte täyttää  nettiselailukiintiönne niin minut ja siskoni löydät Instasta nimimerkeillä (onko ne ees nimimerkkejä?) @nunnuliina ja @rimpulajari. Siskoni toivottavasti palaa puikkoihin jo maanantaina - Tää on yksinkertasesti liian raskasta mulle.

Takaisin pääjuoneen...

Mulle aika usein heitetään, että kerro 5 parasta asiaa mitä on tapahtunu kun ei juo. Oon varmaan jotain lätissy aikasemminkin näistä hyvistä asioista, mutta en nyt viitsi mennä lukemaan mun paskaa blogia niin kirjotetaan nyt sitten tämän hetken 5 parasta asiaa alkoholittomassa asiassa. Yritän laittaa vielä tärkeysjärjestykseen

1. Lapset. Oon läsnä ja paljon enemmän lasten kanssa, varsinki viikonloppuisin. Oon muutenkin tosi paljon poissa omissa harrastukissa ja työjutuissa, että tähän kun lyötäs vielä hipat päälle ja darrat aamuihin niin ei paljon enää jäis jäljelle. Eläkkeellä vois ihmetellä että missäs hitossa ne lapset on ku ei koskaan käy kylässä. En ehkä puhuis, että näytän esimerkkiä lapsille alkoholinkäytöstä, mutta ainakaan en näytä huonoa esimerkkiä. Hyvähän se olis näyttää niille miten alkoholia käytetään fiksusti.

2. Kata. Oon ilonen Katan puolesta, että on saanut näin mahtavan miehen...:D. Parisuhde on parempi. Yks asia vähemmän mistä väännetään ja jälkikäteen oon tajunnu kuinka iso asia se Katalle on ollu. Kata kyllä osaa muistuttaa kuinka kiitollinen se on kun en enää juo. Se sanoo aina, ettei voi mitenkään korvata sitä mulle ikinä. Olen yrittänyt vihjata, että Porchesta on hyvä aloittaa, mutta ei ole vielä mennyt perille.

3. Urheilu. Urheilu on lisääntynyt huomattavasti. Käyn pelaamassa Padelia 2-4 kertaa viikossa ja sen lisäksi punttiksella 1-3 kertaa viikossa. Punttiskäynnit vaihtelee huomattavasti viikottain, koska välillä saa punttishepuleita ja välillä kiinnostaa kun kasa kiviä. Parhaat ajat urheilulle on viikonloppuaamut, koska oon vähän sen sorttista tyyppiä, että jos istun yhden päivän himassa enkä tee mitään, tuun umpi hulluks - Murisen ympäri taloa ja käyn joka kierroksella kokeilemassa jos jääkaapin valosta saisi c-vitamiinia. Aamulla kun alottaa päivän sportilla niin on loppupäiväksi paljon helpompi chillailla. Ehkä jopa alkaa vähän näkyä naamassakin, että viina on vaihtunut urheiluun.

4. Rahaa säästyy. Laskin pikasesti, että jos kuutena päivänä kuussa tissuttelen himassa ja kahtena päivänä kuussa lähden ulkona käymään yhdellä niin kuussa menee rahaa noin 450€ viinaan ja sivukuluihin. Tämä on aika konservatiivisesti laskettu, koska kaikki baarissa käyvät tietävät, että jo kerta imasulla voi saada 450€  hassattua stadilaisessa elitistijuottolassa. Vuodessa toi tekee lyhyellä matematiikalla 5400€. Huono puoli on se, että tuota rahaa ei kyllä näy missään.

5. Aina ajokunnossa. Voi lähtee mihin vaan, koska vaan millä vaan. Tää on tosin teoriana hienompaa kun käytännössä. Totuus on se, etten koskaan lähde mihinkään enkä millään. Kukaan ei enää pyydä mihinkään, joten ei ole hirveästi vaihtoehtojakaan. Joko meistä on tullu vanhoja tai sitten Jari on siirretty B-luokan juhlijoihin kun kutsuvieraslistaa on kursittu kasaan.

Tekeekö mieli alkoholia?

Humalassa olemista ei tee kyllä yhtään mieli - Tuntuu jopa hieman vastenmieliseltä ajatukselta olla humalassa. Kun ajattelen taakseppäin miltä tuntu olla kännissä niin olihan se omalla tavalla siistiä, mutta jotenkin oudosti ajattelen sitä olotilaa nyt täysin eri tavalla. Vaikea pukea ajatukset sanoiksi, mutta ajatus siitä, että itse ei ole täysin kontrollissa ja  mieli, ajatukset ja maailma vääristyy alkoholin takia ei houkuttele yhtään - Ehkä jopa vähän etoo. Joskus toki tekee mieli ottaa iso kylmä lonkero tai lasi punaviiniä, mutta ainoastaan maun takia. Rakastan esimerkiki kylmän lonkeron makua. Äläkä edes ajattele ehdottavasi alkoholitonta lonkeroa, se on vittu greippilimua - Ei hyvä.Kommentit

  1. BUUUAHHAHA kun levähti räkänaurut screenille! Parasta <3 Hyvä sä, hyvä te!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nyt loppu dokaaminen!

Suonenvetoja #halonen